Lux Wash verzorgt handcarwashes voor zowel particulieren als bedrijven.

Handcarwash is beter voor de lak van je wagen

Weinig autofanaten zullen tegenspreken dat een handcarwash veel beter is voor de lak van je wagen. Wanneer je met je wagen naar een carwash gaat, is de kans heel reëel dat er cirkelvormige krassen achterblijven. Dit komt omdat de vuilresten, vaak korrelig, niet voldoende worden verwijderd, alvorens je wagen door de wasstraat moet. Bij een handcarwash is dit niet het geval.

Een handcarwash voorkomt deze krassen doordat de wagen vooraf intens wordt afgespoeld, waarna hij met de 2-emmers-techniek wordt gereinigd. Deze techniek zorgt ervoor dat de opgenomen vuilresten eerst goed van de handschoen worden afgespoeld, alvorens de handschoen opnieuw in de emmer zeepsop belandt. Ook worden er bij een handcarwash geen bijtende producten gebruikt, wat bij een wasstraat soms wel het geval is.

Handcarwash voor particulieren en bedrijven

Vaak ontbreekt de tijd om na een lange werkdag nog je wagen te poetsen. Daarom komt Lux Wash ter plaatse. Terwijl je aan het werken bent of huishoudelijke taken doet, krijgt je wagen een poetsbeurt volgens de regels van de kunst. Op die manier bespaar je jezelf kostbare tijd.